Title Image

Vragen en antwoorden

Antwoorden op de meest gestelde vragen

Vind hier antwoorden op

de meest gestelde vragen!

Op deze pagina proberen we de meest voorkomende vragen voor je te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch, per e-mail als WhatsApp. Bezoek onze contactpagina om direct via deze website een vraag te stellen.

HOEVEEL BEHANDELINGEN?

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

Het exacte aantal behandelingen is vooraf niet met zekerheid te zeggen. Gemiddeld heeft u tussen de 8 en 12 behandelingen nodig om de tatoeage geheel te verwijderen. Het aantal behandelingen kan sterk verschillen vanwege verschillende factoren, zoals: diepte, locatie, kleur, oudheid, huidtype en de gevoeligheid van de huid. Voor een beter indicatie van de kosten kunt u vrijblijvend en geheel kosteloos een afspraak maken voor een intakegesprek.

WAT KOST EEN BEHANDELING?

WAT KOST EEN BEHANDELING?

Kijk voor de actuele prijzen op deze pagina. Alle prijzen zijn per behandeling en inclusief btw

LASER BEHANDELING PIJNLIJK?

DOET EEN LASER BEHANDELING PIJN?

Het verwijderen van een tatoeage doet minder pijn dat het zetten ervan. Bij het laseren komt er warmte vrij, maar door het gebruik van de Cryo 6 koeler voor, tijdens en na de behandeling zult u minimaal pijn ervaren. Tevens zorgt het voor vermindering van huidirritatie en herstelverbetering van de huid na de behandeling

TATOEAGE LATEN 'COVEREN'?

KAN IK EEN TATOEAGE LATEN ‘COVEREN’?

Je kunt een tatoeage laten verwijderen of laten coveren. Wij kunnen alle soorten , maten en kleuren verwijderen of vervagen.
Voor het coveren van je tatoeages is het vaak beter om eerst enkele laserbehandelingen te doen. Door het gedeeltelijk verwijderen van de tatoeage hoeft er minder veel met donkere kleuren inkt getatoeëerd te worden. Wat de nieuwe tatoeage veel mooier maakt. Dit alles word gedaan in overleg met de tatoeëerder, die aangeeft of de tatoeage voldoende is vervaagd.
Voor het verwijderen van permanente make-up bent u bij ons ook op het beste adres

MAG IK ONDER DE ZONNEBANK?

MAG IK ONDER DE ZONNEBANK VOORAF AAN DE BEHANDELING?

MAG IK ONDER DE ZONNEBANK VOORAF AAN DE BEHANDELING?

Probeer de zonnebank en het natuurlijk zonnen zoveel mogelijk te beperken in de weken voor de laserbehandeling.

WANNEER ZIJN JULLIE GEOPEND?

Wanneer is Quality Laser Breda geopend?

Quality Laser Breda hanteert ruime openingstijden. Kijk voor onze actuele openingstijden op deze pagina.

BEHANDELING ALS IK ZIEK BEN?

MAG IK EEN BEHANDELING ONDERGAAN ALS IK ZIEK BEN?

Indien u op de dag van de behandeling grieperig bent of een koortslip heeft wordt u afgeraden de behandeling te ondergaan.