Title Image

Onze apparatuur

Lees hier meer over onze apparatuur
qualitylaser praktijk breda
Beste laser op de markt.
Q-PLUS EVO SWITCHED LASER

De laser beschikt over 3 golflengtes waardoor alle tatoeagekleuren te verwijderen zijn, zelfs de lichtste kleuren verwijderen wij! Een laser is een zeer sterke, intense lichtstraal in een uiterst smalle bundel. De behandelaar richt deze heel precies op één plek,  alleen op de pigmentcellen van een tatoeage.De laserstralen verhitten deze cellen tot diep in de huid waardoor ze verpulveren. Op deze manier kunnen we uw tatoeage verwijderen of vervagen zodat u hem beter kunt laten coveren.

LEES VERDER
Minimale pijnervaring
CRYO 6 KOELER

Bij het laseren komt er warmte vrij, maar door het gebruik van de Cryo 6 koeler voor, tijdens en na de behandeling zult u minimaal pijn ervaren. Tevens zorgt het voor vermindering van huidirritatie en herstelverbetering van de huid na de behandeling.De koeler kan tot -4 graden maar doordat de intensiteit en de afstand zelf te bepalen is, ervaart u de laserbehandeling een stuk aangenamer.

LEES VERDER
Voorbeeld
VIDEO UITLEG

Soms is het beter om iets te zien dan er over te lezen. In deze video wordt een korte uitleg gegeven over de werking van de apparatuur die we gebruiken bij Quality Laser Breda.

Natuurlijk ben je ook meer dan welkom om eens langs te komen in onze praktijk in Breda. In het algemeen raden we je aan om van te voren even contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. Dit kan heel eenvoudig via onze contactpagina.

CONTACT