Title Image

De tatoeage behandeling

Lees hier meer over de laserbehandeling van tatoeages
qualitylaser praktijk breda
Meer weten over?
VOOR DE TATOEAGE LASERBEHANDELING

De te behandelen huid dient zo min mogelijk gekleurd te zijn door zonnebank of zon. Hierdoor is de behandeling het veiligst. Op de dag zelf raden we u aan geen bodylotions, make-up, parfum, deodorant, zonnebrandcrème of andere lotions / creme’s op het te behandelen gebied te gebruiken. Het te behandelen gebied wordt schoongemaakt met alcohol, tenzij het om het gezicht gaat. Dan zullen we het op een passende manier reinigen aan de hand van het huidtype Indien u op de dag van de behandeling grieperig bent of een koortslip heeft wordt u afgeraden de behandeling te ondergaan.

LEES VERDER
Meer weten over?
DE TATOEAGE LASERBEHANDELING

De koeler wordt van te voren gebruikt om de huid voor te koelen zodat de pijnsensatie tijdens de behandeling wordt verminderd. Pijn is voor iedereen verschillend, de meeste cliënten verdragen de laserbehandeling goed en beschrijven het gevoel van laseren alsof er een elastiekje tegen de huid wordt geschoten. Er zijn altijd zones waar het laseren gevoeliger is. U kunt eventueel op die plekken verdovende crème smeren.  De koeler wordt heel de behandeling en zelfs nadien gebruikt om de huid te koelen en voor een verbetering van het huidherstel.

LEES VERDER
Quality Laser - Behandeling
Na-de-behandeling-quality-laser
Meer weten over?
NA DE TATOEAGE LASERBEHANDELING

Tijdens de behandeling kleurt de huid direct wit, na een uur is dat weg getrokken en ziet u de tatoeage weer zitten. De huid kan vervolgens rood, warm of licht gezwollen aanvoelen. Dit is bij iedereen verschillend. Er wordt door de behandelaar na de behandeling nog enkele minuten gekoeld en vervolgens wordt er een crème aangebracht die het huidherstel bevordert. In deze crème zit een ontstekingsremmend middel. De crème word afgedekt met een gaasje. Het duurt meestal tussen de 10 en 20 dagen voordat de huid er weer normaal uitziet en het resultaat van de laserbehandeling duidelijk zichtbaar is. Na 6 tot 8 weken kan weer een nieuwe laserbehandeling plaatsvinden.

LEES VERDER
Meer weten over?
ONZE APPARATUUR

Wij werken met het nieuwste apparaat uit Italië voor het verwijderen van tatoeages: Q-plus EVO switched laser! De laser beschikt over 3 golflengtes waardoor alle tatoeagekleuren te verwijderen zijn, zelfs de lichtste kleuren verwijderen wij! De laserstralen verhitten deze cellen tot diep in de huid waardoor ze verpulveren. Op deze manier kunnen we uw tatoeage verwijderen of vervagen zodat u hem beter kunt laten coveren.

MEER INFORMATIE
apparatuur-qualitylaser-breda